به گزارش ایرنا نعمت اله بیرانوندی روز دوشنبه در نشست هماهنگی تعزیرات در فرمانداری خرمشهر اظهار داشت: ۲۴۴ پرونده قاچاق کالا و خدمات،۲۵ پرونده تخلف بهداشتی، ۳۳ پرونده از سوی نیروی انتظامی، ۲ پرونده از سوی ستاد قاچاق همچنین اطلاعات و بسیج هر کدام یک پرونده، گمرک سه پرونده و جهاد کشاورزی پنج پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی خرمشهر معرفی کردند.
وی بیشترین تخلفات در ۶ ماهه ۱۴۰۰ را درج نکردن قیمت، گرانفروشی و کالای قاچاق بیان کرد و افزود: در سال گذشته نیز در حوزه کالا و خدمات ۴۲۴ پرونده به تعزیرات حکومتی خرمشهر وارد شده و در پایان سال ۱۰ فقره پرونده باقی مانده است.
بیرانوندی افزود: در حوزه قاچاق با توجه به اینکه شهر خرمشهر بندری و مرز مشترک با کشور خارجی دارد ۱۹۲ پرونده در سال ۹۹ مختومه شده است.
وی همکاری با انجمنهای مردم نهاد را راهکاری برای پیشبرد اهداف تعزیرات حکومتی بیان کرد و گفت: تعزیرات حکومتی در تامین کالا نقشی ندارد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان گفت: با توجه به اینکه تعزیرات حکومتی عضو ستاد تنظیم بازار و دبیر کمیسیون هماهنگی تعزیرات استان است بازخورد کمیسیون هماهنگی شهرستانها باید در دبیرخانه کمیسیون هماهنگی استان تجمیع شود تا در بحث کمبودها و تامین کالا پیگیری لازم انجام شود.
وی بیان داشت: در سال ۱۴۰۰ در بخش نظارت که شرح و وظایف و رسالت سازمانی ما نیست و به خاطر کمک به گروه نظارتی ۶۹ گروه بازرسی مشترک با حضور تعزیرات حکومتی تشکیل شده همچنین ۲۴۷ بازرسی انجام شد و ۲۸ واحد صنفی متخلف شناسایی و به ۱۵۷ واحد تذکر داده شد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان با اشاره به رسیدگی به قاچاق کالا گفت: استعلام تعزیرات حکومتی باید طبق درخواست در مهلت تعیین شده پاسخ داده شود چون این استعلام به مثابه حکم قضایی است و لازم است ظرف ۲۰ روز پس از تاریخ وصول استعلام به اداره مربوطه اقدام شود در غیر این صورت به مجازات منع اشتغال در نوبت اول و انفصال ۶ ماه از خدمات دولتی در نوبت بعدی محکوم می شوند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه خرمشهر نیز در این نشست گفت: خرمشهر شهرستانی است که قاچاق کالا در آن به خاطر مرزی بودن بالاست و در بحث تنظیم بازار نیز مسائلی وجود دارد و نیاز است اداره تعزیرات حکومتی این شهرستان از نظر قاضی و کارمند تقویت شود.
محمد حیدری بر لزوم حضور رئیس تعزیرات حکومتی خرمشهر در جلسات تنطیم بازار تاکید کرد و گفت: برخی مسائلی که امروز به عنوان مشکل مطرح شد در نشست های کمیسیون قاچاق کالا و ارز به طور دقیق بررسی می شود و رئیس اداره تعزیرات باید در سایر جلسات حضور موثر داشته باشد.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت خرمشهر نیز در خصوص قیمت مرغ کشتار روز گفت:در بازرسی انجام شده از بازار خرمشهر مرغ کشتار روز با ۲ نرخ به مردم عرضه می شود و مردم از این وضع خسته شده اند.
نعیم مقدم از افزایش قیمت گاز مایع در خرمشهر نیز انتقاد کرد و گفت: قیمت سیلندر گاز بوتان از کارخانه ۱۶۷ هزار ریال فاکتور شده ولی قیمت مصرف کننده رها شده است.